Tæpperens – vi renser pletterne på tæpperne


Nyrensede tæpper er både en fryd for øjet og næsen. Og hos Kvik Op Service vil vi endda vove at påstå, at vi kan få næsten ethvert tæppe til at fremstå næsten både nyt i duft og udseende.

Til vores tæpperens bruger vi en kombination af højtryk og vacuum, der presser vandet ned igennem tæppefibrene. Her opløser et iblødsætningsmiddel al snavs samtidig med, at tæppefibrene skylles rene, idet vandet suges tilbage i maskinen. Luven rejser sig igen, farven friskes op og det bedste ved det hele er, at underlaget fuldstændigt undgår at blive ødelagt, fordi tæppet på intet tidspunkt bliver gennemvæddet.

Vi tilbyder også at udføre en tæpperensning med det vi kalder en "tørrens" af tæpperne. Det betyder, at det er muligt at gå på tæppet kun nogle få timer efter endt behandling. Det kan fx være en fordel i kontormiljøer, hvor man benytter lokalerne til kundesupport og derfor har personale siddende døgnet rundt. Det foregår på den måde, at vi "masserer" små svampefibre ned i gulvet, og når de er tørre, er de lige til at støvsuge op igen med en støvsuger, der har et motormundstykke. Tæppet vil få en dejlig duft samt en opfriskende farve af denne behandling.

Vi har taget et par før og efter billeder af nogle konkrete tæpperensninger. Klik på billederne og vurder selv vores tæpperens.