Velkommen til et alsidigt og stabilt rengøringsselskab


Kvik Op Service ApS blev etableret i 1971 af Tommy Hovlund Hansen og har siden da løst mange alsidige rengøringsopgaver for både små og store virksomheder, stadig som et familiedrevet og -ejet selskab.

I dag tilbyder vi alt inden for rengøring, vinduespolering, gulvafslibning, tæpperensning m.m. Vores rengøringsteam består af effektive og ansvarsbevidste medarbejdere, som sætter en ære i at opfylde vores kunders rengøringsønsker - hver dag, året rundt.

Vi tror, at nøglen til succes er at sætte sine kunders behov først. Derfor forsøger vi altid at finde en løsning og rengøringsfrekvens, der netop passer til din virksomhed. Vi følger løbende op og sikrer, at opgaverne bliver udført tilfredsstillende og til tiden.

Hvis du kunne tænke dig et besøg af en af vores konsulenter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud, og besøget og tilbuddet er naturligvis også gratis!

Med venlig hilsen

Jesper Rex

Direktør

Vinduespudsning

Skal du have pudset erhverv?

Vi pudser erhverv overalt i Storkøbenhavn - både i Tåstrup, Ballerup, Glostrup, Gentofte, Vedbæk, Holte, Fredensborg, Lyngby, Virum, Køge, Vallensbæk, Ishøj, Tårnby, Amager, Rødvore, Hvidovre, Slagelse, Næstved...

Klik her og udregn en pris