Vi gi'r dine gulve en grundig gulvafslibning og overfladebehandling


Ser dine gulve ikke ud som de har gjort? Så er det måske på tide med en grundig gulvafslibning og behandling.

Vi sliber dine gulve med maskine, som på billedet her. Du behøver ikke at være nervøs for støv – på maskinen er der nemlig monteret en pose, som opsamler støvet ret så effektivt (selvom der naturligvis altid vil være en lille smule).

Derefter bliver gulvet støvsuget og lakeret første gang. Når det er tørt, har træet rejst sig, hvorefter det bliver slebet igen, støvsuget og lakeret anden gang.

Hvordan gulvet skal behandles er op til dig. Vi kan behandle med vandlak, syrelak, lud og olie – både hvid og natur. Du kan også vælge slet ikke at behandle det. Du bestemmer, og vælger du en oliebehandling, kommer vi gerne og plejer dine gulve, så de altid fremstår flotte og stærke.

Plejebehandling betaler sig

Husk, at når man har et trægulv, der er olieret, glemmer man ofte, at det skal have en plejende behandling fra tid til anden – ellers skal man bare foretage en gulvafslibning igen kort tid efter. Og det kan faktisk godt betale sig. Et olieret trægulv, der bliver passet rigtigt kan holde mange år i forhold til ét gulv, man glemmer at vaske og plejebehandle.

Til plejebehandling bruger vi altid de bedste produkter fra Trip Trap. Deres produkter er de førende på markedet, hvad angår pleje og vedligeholdelse af trægulve. De har fornyligt udviklet en plejepasta, som vi bruger til at polere ned i gulvet i stedet for den traditionelle olie og denne behandling har vist sig at holde op til 3 gange længere, end når man kun bruger olie. Ring til os, så vi kan give et uforpligtende tilbud.